Rouwcentrum Venlo-Blerick voor een warm en persoonlijk afscheid 

Rouwcentrum Venlo-Blerick aan de Ubroekweg Noord heeft haar deuren geopend voor rouwbezoeken, kleinschalige afscheidsdiensten en de verzorging van een overledene met nabestaanden. Het pand is sfeervol gemoderniseerd en wordt verhuurd aan zelfstandig uitvaartondernemers door de familie Van der Laan, die tot 2010 meer dan dertig jaar zelf een eigen begrafenisonderneming runden.

Zelfstandige uitvaartondernemers uit de regio Venlo en Peel en Maas zijn bij Rouwcentrum Venlo-Blerick welkom om van elke afscheidsdienst een nog lang gekoesterde herinnering te maken. Zij kunnen op deze welbekende locatie in eigen beheer en op elk moment van de dag terecht om het afscheid volledig en naar wens van de overledene en de nabestaanden te verzorgen. 

Een warm afscheid in een huiselijke ambiance met veel ruimte voor persoonlijke wensen, dat is waar Rouwcentrum Venlo-Blerick en de uitvaartondernemers zich samen sterk voor maken. 

Wilt u een kijkje nemen in ons sfeervol gemoderniseerde Rouwcentrum?                                                                                                    Bekijk dan ons Fotoalbum en/of maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

 

Rouwcentrum Venlo-Blerick

Ubroekweg Noord 15

5928 MT Venlo-Blerick

06 - 42 43 14 54

E-mail: rouwcentrumvenlo-blerick@ziggo.nl